Catering

En catering från Kulturbistron passar såväl till små, som stora fester och tillställningar i hela Örebro. Vår catering har en stor dos personlig prägel och omtanke vid varje uppdrag. Vi använder bara de bästa råvarorna och smakerna influeras från världens alla kök med den gemensamma nämnaren att allt lagas från grunden.

Kanske har du redan njutit av vår mat och låtit dig betjänas av vår proffsiga personal på en fest, firmafest, kick-off, representationsmiddag eller affärslunch? Eller kanske på en födelsedagsfest eller annan högtidsfest, på ett julbord eller nyårsfest eller i något annat privat- eller affärssammanhang? Då vet du vad det handlar om.

Vi levererar catering dit du vill inom hela Örebro. Självklart går det bra att komma till oss och hämta maten om det passar bättre. Vår glada, positiva och mycket serviceinriktade personal ser till att din fest blir en fest att minnas. Vill du dessutom lyxa till det med musik, standup eller en magishow på plats, så har vi ett nära samarbete med Kulturaktiebolaget.

Jag vill veta mer