Om oss

Kulturbistron ligger inne i Kulturkvarteret och i vår bistro finns dagens lunch, mackor, sallader och fika från eget bageri. Utöver det erbjuder vi även trevliga middagspaket, catering och konferenspaket.
 
Lokala råvaror, ett handplockat utbud av vin, lokal öl och en levande meny som passar säsongen är vår filosofi. Smakerna influeras från världens alla kök med den gemensamma nämnaren att allt lagas från grunden.
 
Kvällstid är det även möjligt att abonnera vår lokal för en privat fest eller ett företagsevenemang. En trappa upp hittar Kulturbistrons tillhörande terrass med utsikt över Svartån och Slottet – kanske en av Örebros finaste utsikter. 
 
Kulturbistron drivs av Alexandra Svensson Persson, Marthin Svensson Persson och Ki Sandholm med personal. Tillsammans driver vi sedan tidigare STÅ – Pintxos & Vänner samt Konserthusets restaurang Foajén. Vi har länge kopplat ihop mat med kultur genom olika evenemang och vår ambition är att vara mer än en restaurang – vi vill vara en del av kulturlivet.
 
Varmt välkomna!