Kulturterrassen

Njut av sommaren på vår härliga terrass med stans bästa utsikt! Vi har öppet måndag till lördag hela sommaren, beställ lunch, fika, glass, vin, hantverksöl, sallader, goda mackor och sitt på vår terrass.

Från och med den 31 maj öppnar vi vår bar på terrassen. Då kan du kan njuta av goda drycker och massa gott från vår sommarmeny. Vi kommer även att ha flera roliga event under sommaren som exempel Räkfrossa och After Work. Baren kommer att vara öppen från kl 16.00 onsdagar – lördagar. Vid dåligt väder går det alltid att flytta in under tak.

Räkfrossa
Onsdagar 16-21:00
Varje onsdag hela sommaren så är det räkfrossa på vår terrass. Ät så mycket räkor du vill med smariga tillbehör som dirty frites, dipper, bröd och en härlig skål med sallad. 295kr per person

Champagnetorsdag
Torsdagar 16-21:00
Vår favoritdryck, champagne! På torsdagar har ni möjlighet att dricka några av våra favoriter på glas, vi toppar detta med att ha vår huschampagne på glas för 99kr.

After Work med plockbuffé
Fredagar 16-21:00
Vi dukar upp en härlig plockbuffé med olika charkuterier, ostar, rostad potatis med aioli och riven manchego, friterat tunnbröd, dipper, grönsaker, frukt och massa annat gott. 179kr per pers, i baren skakar vi läskande sommardrinkar, 

Sommarbrunch
Lördagar 11-16:00
Njut av våra härliga sommarbrunch. På buffén kommer det att finnas både varma och kalla rätter. Som exempel. klassisk äggröra, bacon, shakshuka, sallader, bröd, olika chark, frukt, söta inslag och massa annat gott. 225kr per person.

För barn har vi barnburgare, pannkakor och rabatterade priser på räkfrossa, plockbuffé och brunch.